- Autor: margesimp
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 30 |
Rajčata | 150 |
Hlíva ústřičná | 200 |
Olej palmojádrový, kokosový | 10 |
Tavený sýr 30 - 60% průměr | 50 |
Chléb toastový bílý průměr | 25 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 5 |
Dochucovadla:
petrželka,sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1751 kJ
Bílkoviny (g): 19,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Cibuli a hlívu nakrájíme na proužky. Na oleji zpěníme cibuli,přidáme hlívu, podlijeme vývarem a dusíme cca 10 min, nakonec přidáme 2 trojúhelníčky taveného sýra, necháme rozpustit , dosolíme a opepříme, Podáváme s toastem jako lehkou večeři.Navrch zdobíme petrželkou a obložíme nakrájeným rajčetem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.